Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 109

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-content/plugins/wp-all-export/classes/config.php on line 44

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-content/plugins/wp-all-import/classes/config.php on line 47

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Često postavljana pitanja – PlayIT

Prvi put PlayIT Show prelazi sve granice i seli svoj jedinstveni i nepropustljiv doživljaj u Beograd. Događaj za sve koji vole IT, gedžeti, video igre, cosplay i razne tehničke inovacije.

Asus and Microsoft PlayIT Show Srbija trajaće jedan dan u periodu od 10:00 do 21:00 čas. Posetioci sa Deluxe i Collector’s ulaznicama će moći da ući na manifestaciju sat vremena pre otvaranja (za njih su vrata otvorena od 9:00 časova)

Da, moćićete da kupite ulaznice tokom celog dana. Kako bi ostvarili popust, preporučujemo da svoje ulaznice kupite u pretpordaji na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem sajta.

Na ulazu ulaznice će biti zamenjene narukvicama, sa kojim ćete moći slobodno da se krećete, bez ograničenog broja ulazaka do kraja trajanja događaja.

Ograničen broj ulaznica dostupan samo u pretpordaji po ceni od 2.999 DIN do 20. maja
Ulaz na manifestaciju od 9:00 sati u posebnom redu za posetioce sa Deluxe Edition ulaznicom, sat vremena pre redovnog otvaranja

– Celodnevni ulaz u Collector’s zonu
– Besplatno korišćenje garderobe
– Deluxe privezak oko vrata i propusnica
– PlayIT šolja
– PlayIT poster

Neograničeno konzumiranje hrane i pića za vreme
*Pomenute poklone možete preuzeti na Collector’s-Deluxe Punktu
Obavestenje: Ograničen broj ulaznica

Ograničen broj ulaznica dostupan samo u pretpordaji po ceni od 999 DIN do 20. maja
Ulaz na manifestaciju od 9:00 sati u posebnom redu za posetioce sa Deluxe Edition ulaznicom, sat vremena pre redovnog otvaranja
– Besplatno korišćenje garderobe
– Deluxe privezak oko vrata I propusnica
– PlayIT solja
– PlayIT poster

* Poklone možete preuzeti na Collector’s-Deluxe Punktu

Poklone uz Collector’s ulaznice možes preuzeti samo na licu mesta! Naknadno nismo u mogućnosti da šaljemo poštom ili kurirskom službom.

Zahtev za Press akreditaciju možes podneti klikom na OVAJ link. Važno je napomenuti da su press akreditacije dostupne u ograničenom broju (maksimalno 2 osobe po mediju). Nakon podnošenja zahteva konktatiraće Vas naš PR menadžer. Najkasnije nedelju dana pred sajma primamo zahteve,na žalost posle toga nismo u mogućnosti.

Naravno, na sajmu je dozvoljeno snimanje video zapisa i slikanje. Ukoliko želite, svoje materijale možete nam poslati na office@playitshow.rs ili uploadujte na našu Facebook stranicu. Zvanične video zapise i foto materijale sa događaja, dozvoljeno je podeliti samo uz saglasnot organizatora.

Takmičenja sa predkvalifikacijama ćemo objaviti na web stranici. Vredi se često vraćati, pročitati novitete. Za većinu takmičenja, prijava je na licu mesta, kod štanda izlagača. Pratite našu Facebook stranicu, jer ga neprekidno popunjavamo sa najnovijim informacijama i odgovaramo na vaša pitanja.

Po pravilima Uslova korišćenja alkohol i illegalne supstance je zabranjeno uneti na teritoriju manifestacije. Od pića dozvoljeno je jedna PET ambalaža od maksimalno 0,5 litara po osobi. Sendviče i čokolade slobodno ponesi sa sobom.

Da, na teritoriji sajma se nalazi bife u kojoj možes kupiti kafu, sokove, vodu, sendviče i čokolade. Međutim, ako želis negde drugde da se osvežis ili da pojedes nešto, sa narukvicom slobodo možes izaći sa sajma i kasnije vratiti se.

Ako izgubiš stvari na sajmu i neko ih vrati organizatorima, možes ih preuzeti kod garderobe. Posle dogadjaja na Facebook stranici ćemo podeliti nađene stvari, ili piši na office@playitshow.rs.