Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 109

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-content/plugins/wp-all-export/classes/config.php on line 44

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-content/plugins/wp-all-import/classes/config.php on line 47

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/client0/web9/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Esport – PlayIT

Esport

 

CS:GO Adria Masters Finale S1

Nakon krajnje uspešnog CS:GO test turnira, Adria Masters Powered By PVPRO.com na kojem je bugarska ekipa Outlaws odnela pobedu na LAN finalu u Beogradu, Efrag je konačno spreman da najavi još veći Adria Masters događaj.

CS:GO Adria Masters Series je primarno usmeren ka timovima sa Balkana i Jadrana (Adrije), ali su i timovi iz ostalih regija takođe dobrodošli. Turniru su prethodile kvalifikacije sa preko 100 prijavljenih timova, i samo dva tima uspela su da se kvalifikuju, pored 14 pozvanih timova.

Više informacija.


Dota 2 Adria Masters S1 FINALE

DotA2 Adria Masters Liga osmišljena je kao liga posvećena primarno igračima i timovima sa područja Balkana, ali i timovi koji nisu iz navedenih regija imaju pravo da učestvuju ukoliko to žele. Cilj ovakve lige je da podigne svest regionalnih DotA2 igrača o sceni, kao i da im pruži do sada neviđenu turnirsku atmosferu (na ovim prostorima), sa vrhunskom produkcijom i vrednim novčanim nagradama.

Po završetku poslednjeg kola, četiri najbolja tima sa tabele doći će 27. maja na LAN Finale na PlayIT festival u Beogradu, i boriće se za nagradni fond od 1500 američkih dolara.

Više informacija.


PlayIT HeartHstone turnir

Ukoliko ste jedan od vrhunskih i neotkrivenih domaćih Hearthstone igrača, prava je prilika da se prijavite za veliki Playit Hearthstone turnir koji će se održati u okviru festivala. Ulog je veliki – pobednik osvaja učešće na Playit Hearthstone turniru u Mađarskoj gde će predstavljati našu zemlju, sa plaćenim troškovima smeštaja!

Pored 14 takmičara koji će se kvalifikovati preko otvorenih kvalifikacija, na turnir su direktno pozvani i domaći Hearthstone igrači koji su prethodnih godina pokazali zavidne takmičarske rezulate, ali su neki nažalost iz raznih razloga i obaveza morali i da odbiju poziv, kao što je srpski SESA šampion Satara.

Više informacija.


Counter-Strike 1.6 Legacy turnir

Naslov koji od 2000 godine drži sam vrh na svetskoj esports sceni je svakako Counter-Strike. Gotovo da ne postoji čovek koji bar jednom u svom životu nije čuo za „kanter“. Ukoliko ste jedan od miliona obožavalaca ove sjajne igre dodjite 27og maja na Beogradski sajam i pratite 12 ekipa koje će se nadmetati za titulu najboljeg tima Legacy 1.6 tunira.

Ekipe koje će se nadmetati za titulu najboljeg su: UrbanExperience, Pacovi, Five Kings, Ad Tempus Vitae, Titan, techn33k, Indigo Deca, UNEZVERENI, FK Voždovac, Brigada, Miroljubovi Vitezovi, 017

Više informacija.


Playit Overwatch turnir

Jedna od brojnih aktivacija na sajmu je i Overwatch turnir! Nagrada – izuzetno vredna, smeštaj i zagarantovano mesto na PlayIT sajmu u Mađarskoj gde će najbolji domaći tim imati prilike da odmeri snage sa najboljim timovima iz Mađarske i pokaže koliko je snažan domaći Overwatch!

Igraće se standardni set takmičarskih pravila i bo3 dueli, a sam format turnira će biti određen na osnovu prijavljenog broja timova. Broj timova je ograničen na 8, tako da požurite sa prijavama!

Više informacija.